Altınova İlkokulu

Vizyon: Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren, bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek, dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak. Toplumdaki her bireyin eğitim öğretim imkânlarından eşit şartlarda faydalandığı, bilgi, beceri, özgüven ve sorumluluğu yüksek, girişimci, yenilikçi, temel değerlerini ve milli kültürünü özümsemiş, çağın koşullarına hızla uyum sağlayabilen demokratik, çağdaş, mutlu bireyler yetiştirebilmek için gerekli ortamları sağlamak.

Misyon: Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan,insanların mutluluğunu hedeflemiş,milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içinde koruyup geliştiren,bilgiyi etkili ve verimli kullanabilecek,dünya çapında bireyler yetiştiren bir eğitim kurumu olmak..

Başarılar: 2020 YILI ARTUKLU İLÇESİ (İLKOKUL KATEGORİSİ) İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI BİRİNCİLİĞİ 2020 MİNİKLER FOLKLOR İL 3. LÜĞÜ 2020 YEŞİLAY RESİM YARIŞMASI TÜRKÜYE 4. LÜĞÜ 2021 ENERJİ KONULU ŞİİR YARIŞMASINDA GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGE 1. LİĞİ 2022 YILI ARTUKLU İLÇESİ (OKUL ÖNCESİ KATEGORİSİ) İSTİKLAL MARŞINI GÜZEL OKUMA YARIŞMASI BİRİNCİLİĞİ 2021 PİKTES RESİM YARIŞMASI İL 3. LÜĞÜ

Isınma: Kaloriferli
Servis Bilgisi: OKUL SAATLERİNE UYGUN 2 ADET ÖZEL ÖĞRENCİ SERVİSİ
Taban-Tavan Puan Bilgileri: 0
Okulun Sınav Başarı Durumu: 0
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: 0
Sportif Etkinlikler: futbol,basketbol, voleybol
Bilimsel Etkinlikler: İlçe genelinde yapılan bilim etkinliklerine katılıyoruz
Proje Çalışmaları: "KARDEŞ OKUL İLE MEKTUPLAŞMA" "SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ" "TÜM OKUL OKUYOR PROJESİ" "Sokak Hayvanlarına Yuva" "HAREZMİ PROJESİ UYGULAMA OKULU" "PIKTES PROJESİ" "DEMOKRATİK VATANDAŞLIK VE İNSAN HAKLARI EĞİTİMİ PROJESİ"
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: DEMOKRASİ VE İNSAN HAKLARI PROJESİNE GÖNÜLLÜ OKUL OLARAK KATILDIK
Kontenjan Bilgileri: 350
Diğer Hususlar: Okulumuzun bahçesinde kullanılabilen tuvalet ve su çeşmemiz bulunmaktadır.

Telefon - 0482 212 1296

WEB - https://mardinaltinova.meb.k12.tr

Adres - ÇABUK MAH. YENİ 18 SK. MARDIN ARTUKLU ALTINOVA ILKOKULU BLOK NO 1 ARTUKLU / MARDİN

Yerleşim Yeri - ŞEHİR MERKEZİ